Álláskereső oldalunkon csak teljes vagy részmunkaidős, Magyarországi állásajánlatok találhatóak!
Az álláshirdetések feladása ingyenes. 

Az otthon végezhető munka, MLM, távmunka hirdetések átkerültek az otthonimunkak.allas365.hu -oldalunkra. Külföldi munka ajánlatok a kulfoldimunkak.allas365.hu-oldalon lesznek elérhetőek (hamarosan).
 

Havi kezdőfizetéssel munkatársat keresünk, pénzügyi területen

Állás adatai
Jelentkezem az állás -ra
Print E-mail Facebook Iwiw Twitter Digg Delicious Stumbleupon Linked in Google + Bibsonomy Reddit MySpace Google Bookmarks
Ügyfélkapcsolati referens munkatársat keres az OTP Pénzügyi Pont Területi Igazgatósága, kezdő támogatással
Mi lesz a felaldatod? -Beszélgetned kell az Ügyfelekkel az élet nagy kérdéseiről -Fel kell keresned a már meglévő és új ügyfélkört -Tájékoztatnod kell az Ügyfeleket a lakásvásárlás és felújítás alkalmával az akár ingyenesen igénybe vehető állami támogatásról -Ápolnod kell a már meglévő Ügyfélkört és segítened kell őket a kedvezmények megfelelő kihasználásában - Meg kell ismertetned a célpiacunkat az állam által kínált támogatásról -Papírokat kell kitöltened ahhoz, hogy az Ügyfelek igénybe vehessék az állami támogatást -Ezekkel a dolgokkal tudnak hozzád fordulni az ismerőseid, barátaid és persze az Ügyfelek az állami támogatás igénybevétel mellett: -Tudsz hitelt folyósítani -Nyithatsz bankszámlát, adhatsz folyószámlahitelt. -Adhatsz hitelkártyát -Adhatsz egészségkártyát (Kizárólag az OTP Bank által kínált banki termékpaletta áll a rendelkezésedre) Ha elvégzed a feladataidat, akkor cserébe mi ezt adjuk neked: -Példás fizetési rendszert (pontos, nem csúszik) -Előrelépési lehetőséget (konkrét célok elérésénél, konkrét jutalom) -Képzéseket stabil banki hátteret az OTP Bank jóvoltából -Rövid idő alatt befutható karrierlehetőséget! Veled szeretnénk dolgozni ha: betöltötted a 18. életéved -Szeretnél pénzt keresni -Megfelelően tudsz kommunikálni -Rendelkezel szakirányú diplomával vagy középfokú végzettséggel (legalább érettségi) és hajlandó vagy elvégezni egy tanfolyamot -Siker és eredmény orientált vagy -Nem a kifogásokat keresed, hanem megtalálod a munkát Nincs más hátra, mint, hogy jelentkezz és adj egy esélyt magadnak arra, hogy megtaláld a helyed egy jó kis csapat élén! Kérjük, hogy a jelentkezésed alkalmával mindenképpen csatold önéletrajzod és add meg az elérhetőségeidet!

Az állás itt található:

Back Vissza  Stats Megtekintve:11240  Pályázók:39