Álláskereső oldalunkon csak teljes vagy részmunkaidős, Magyarországi állásajánlatok találhatóak!
Az álláshirdetések feladása ingyenes. 

Az otthon végezhető munka, MLM, távmunka hirdetések átkerültek az otthonimunkak.allas365.hu -oldalunkra. Külföldi munka ajánlatok a kulfoldimunkak.allas365.hu-oldalon lesznek elérhetőek (hamarosan).

Adatvédelmi nyilatkozat - allas365.hu

1. Általános tudnivalók

 A allas365.hu tiszteletben tartja az internetes oldalt felkereső személyek személyes adatokhoz fűződő jogait. Jelen iránymutatás tájékoztatást ad arra vonatkozóan, hogy az allas365.hu milyen információkat tart nyilván, és azokat miként használja fel. Megtudhatja, hogy hogyan tudja ellenőrizni ezen adatok pontosságát, és miképp kérheti azok törlését az allas365.hu nyilvántartásából. Az adatfelvétel, adatfeldolgozás, és adatfelhasználás a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően történik. Jelen nyilatkozat nem vonatkozik azon internetes oldalakra, amelyek a allas365.hu honlapjáról hiper-linkkel érhetőek el.

2. Személyes adatok felvétele, feldolgozása, felhasználása

 Csak olyan személyes adatokat rögzítünk, amelyeket a látogató önkéntesen bocsát rendelkezésünkre, illetve ehhez az adatrögzítéshez, adatfeldolgozáshoz, illetve adatfelhasználáshoz a látogató kifejezetten hozzájárul. Ebben az esetben a látogató egyúttal elfogadja az alábbi feltételeket is.
A honlap meglátogatása során az allas365.hu szervere bizonyos adatokat automatikusan, rendszer adminisztrációs, statisztikai vagy biztonsági okokból eltárol. Ezek az adatok a látogató Internet-szolgáltatója, néhány esetben a látogató IP-címe, a szoftverböngésző verziószáma, számítógépes operációs rendszerének típusa, a weboldal, ahonnan az allas365.hu honlapját elérte, azok az oldalak, amelyeket a honlapon meglátogatott, azok a keresőszavak, amelyeket a honlap eléréséhez használt. Ezen adatokból az oldal látogatottságára lehet következtetni, az adott gépekre lehet visszakövetkeztetni, személyes adatok felhasználására nem kerül sor. Az adatok kizárólag névtelenül kerülnek felhasználásra.
Amennyiben személyes adatokat bocsát az allas365.hu rendelkezésére, akkor azokat a törvényes kereteken túlmenően, illetőleg az Ön hozzájárulását meghaladva nem használjuk fel, és nem adjuk tovább harmadik személynek. Csak abban az esetben adjuk tovább az adatait az Ön hozzájárulása nélkül, ha azt jogszabály, hatóság, vagy bíróság elrendeli. Jelen nyilatkozaton való bármely változtatást ezen a honlapon nyilvánossá teszünk. Így bármikor információt szerezhet arról, hogy mely adatokat tárolunk és miképp történik az adatfelvétel, adatfeldolgozás, és adatfelhasználás.

3. Biztonság

 A allas365.hu az Ön által szolgáltatott adatokat biztonságosan őrzi, valamint óvintézkedéseket tesz azok védelme érdekében - tehát elvesztésének, illetéktelen felhasználásának vagy módosításának megakadályozása érdekében. Az allas365.hu azon szerződéses partnerei, akik az allas365.hu részére nyújtott szolgáltatásokon keresztül ? az Ön hozzájárulása, vagy jogszabályi rendelkezés alapján ? hozzáférhetnek az Ön adataihoz, kötelesek ezeket titokban tartani és a szerződéses szolgáltatásokon kívüli egyéb célokra nem használhatják fel azokat.

4. "Cookie-k"

 A honlap használatának megkönnyítése céljából az allas365.hu anonim látogatásazonosítót, ún. ?cookie?-kat használ. A ?cookie-k? kisméretű adatok, melyek ideiglenesen a böngészőprogramról az Ön számítógépének merevlemezére kerülnek az oldal látogatásával, és amelyek az oldal látogatásához szükségesek. Az általunk használt ?cookie-k? a látogató személyes adatainak felismerésére nem alkalmasak. A legtöbb böngészőprogram automatikusan elfogadja az anonim látogatásazonosítókat. A böngészőprogram beállításával azonban kiküszöbölheti a látogatásazonosító telepítését a merevlemezre. A tárolt ?cookie-kat? bármikor eltávolíthatja gépéről oly módon, hogy törli az átmeneti internet fájlokat. (Amennyiben a böngészőprogram e funkciójáról többet szeretne megtudni, tájékozódjon a böngészőprogram Súgó menüpontjában.)

5. Személyes adatainak módosítása és törlése

 A rögzített adatokat az allas365.hu törli a nyilvántartásából, amennyiben a törvényes vagy más jogcímen történő adattárolás feltételei már nem állnak fenn. Természetesen Ön is bármikor kérheti személyes adatainak törlését a nyilvántartásból. Továbbá arra is jogosult, hogy bármikor visszavonja hozzájárulását személyes adatainak felhasználására, vagy feldolgozására a jövőre nézve. Ezekben az esetekben, illetve, ha személyes adataival kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk levél formájában (PWEB-DESIGN - Gárdonyi Helga ev. 7261, Taszár LTP 22.), vagy e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. . Kérjük akkor is lépjen kapcsolatba velünk, ha tudni szeretné, hogy szerepelnek-e adatok Önnel kapcsolatban nyilvántartásunkban, és ha igen, melyek ezek. Igyekszünk azonnal eleget tenni kéréseinek. Amennyiben tájékozódni szeretne arról, hogy az allas365.hu milyen adatokat rögzített Önnel kapcsolatban, és azokat miként kezeli, különös tekintettel a felhasználás céljára, időtartamára, jogalapjára, kérjük, hogy szintén a fenti címek valamelyikén keressen fel bennünket.

6. Az adatkezelésért felelős:


PWEB-DESIGN - Gárdonyi Helga ev.
7261, Taszár LTP 22.
Adatkezelési nyilvántartási szám:
NAIH-57552/2012. NAIH-57553/2012.


Taszár, 2012 július 8.